Sidor

söndag 24 april 2011

Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrön

blandsallad efter smak och tycke och gärna färsk spenat
1 knippe skivade färska rädisor
12 skivor rostbiff
2 dl strimlad torkad aprikos
1 strimlad morot
1 knippe hackad gräslök
1/2 dl solrosfrön
vinägrett:
1 msk vitvinsvinäger
1/4 dl olja
2 msk hackad rödlök
örtdressing:
2 dl creme fraiche
1 msk hackad timjan
1 msk hackad körvel
1 tsk fransk senap
kryddorna går att byta ut om franska frysta örter som finns i frysdisken i de flesta matbutiker
Börja med att blanda samman ingredienserna till salladen, tillsätt vinägretten. Blanda samman ingredienserna till örtdressingen och servera separat. Servera salladen med bröd och färsk frukt.
Denna sallad är jättegod, en av mina favoriter. Den passar perfekt till en fin vårkväll, jag har gjort små ändringar som skiljer sig från orginalreceptet som jag hittat på ica.se

1 kommentar:

  1. Just wanted to pop in and Thank You for entering my blog candy.
    hugs, Janiel

    SvaraRadera